Stad Antwerpen

Olé! 27 maart is Internationale Dag van het Theater. Ontdek hieronder zeven keer straf theater in Arenberg.

Vlamingo

In 'Vlamingo' schetst de Bosnische actrice Nela Deleu via een persoonlijk en herkenbaar liefdesverhaal de weg die ze aflegt om 'Vlaming' te worden. Met een flinke portie humor!

ZA 30.03 Tickets & info

In stukken; Heropgebouwd

Asa brengt met 'In stukken; Heropgebouwd' haar debuut-dichtbundel naar theater. Over opgroeien tot vrouw en het verslaan van demonen. Wondermooi intens!

DO 04.04 Info & tickets

De Miskenden

'De Miskenden' van LAZARUS is een gesprek tussen twee vrienden. Fulminerend tegen de verdwazing van de media, de snobs van culturele elite en de patsers uit de showbizz. Ze sparen niemand, ook niet zichzelf!

ZA 13.04 Info & tickets

Liefde is van hout

Bart Voet en Esmé Bos vlechten in 'Liefde is van hout' hun muzikale fratsen door een vertelling van Bruno Vanden Broecke. Knack noemt de voorstelling "Ingenieus... Vol passie, geluk, maar ook dood en ongeluk. Subtiel muzikaal begeleid".

WO 01.05 Info & tickets

Klein Jowanneke Gaat Dood

Vijftien jaar geleden nam Klein Jowanneke afscheid van zijn jeugd. Nu voelt hij opnieuw het leven wegglippen. En gaat hij nog eens dood. Met Johan Petit, Bart Voet en Tim Clement.

WO 22.05 Info & tickets

Kruimeldief

Twee zussen. Twee werelden. Twee handen op één buik. In de première van 'Kruimeldief' sleuren Hind en Zahra Eljadid je mee in een verhaal vol liefde, kracht en de hindernissen van het leven.

DO 23.05 Info & tickets

Fractie van een seconde

In 2017 overleefde Michael Ghysels een zwaar verkeersongeval. Ondanks zijn verlamming speelt hij met spoedverpleegkundige Stef Vanlee een voorstelling om te voelen, lachen, huilen en erkennen. Een benefiet voor het trauma-onderzoek van UZA.

DI 28.05 Info & tickets

Meer theater? Of comedy? Of..?

Ontdek alle voorstellingen in Arenberg!