Stad Antwerpen

De line-up van OLTCLUB heeft niet stil gezeten en bracht de afgelopen tijd een pak nieuwe releases uit. Van IKRAAAN tot S10, duik mee in een rits heel fijne nieuwe songs, singles en albums!

IKRAAAN

Bracht eerder dit jaar het album 'Schemerlicht' uit. Gevuld met niks dan betoverende pareltjes zoals deze 'Carruurnimo (Jeugd)'.

Marble Sounds

In 2025 verschijnt de nieuwe plaat van Marble Sounds. Een album dat zal baden in een elektronische popsound met synths waar de geest van Giorgio Moroder in rondwaart. De eerste single van dat nieuwe album is deze 'An Emotional High'.

Mimi Waterfall

Op 8 november verschijnt de EP 'Embodiment' van Mimi Waterfall, een verkenning van vrouwelijkheid en zelfontdekking. De leadsingle van die EP, 'Part-Time Lover' is nu al uit!

Amatorski

Na een pauze van enkele jaren is Amatorski helemaal terug met het album 'Curves and Bends, Things Veer'. Een wondermooie plaat die reflecteert over tijd, realiteit en de relaties tussen mens en niet-mens.

S10

'Groeipijn' is de eerste theatershow ooit van zangeres S10, één van de meest unieke stemmen in de Nederlandstalige scene. Eerder dit jaar pakte ze Pukkelpop helemaal in én bracht ze deze 'Ik Haat Hem Voor Jou' uit, samen met Froukje.

Mis niks van OLTCLUB in Arenberg, check hieronder de volledige affiche en bestel meteen je tickets!

BESTEL HIER JE TICKETS

Mis niks van de strafste showcases, zinderende clubavonden en intieme concerten tijdens OLTCLUB!