Stad Antwerpen

Op 27 en 29 november, 5 en 7 december is Philippe Geubels weer terug met TABOE. Voor de opnames van seizoen 3 brengt Philippe opnieuw comedy over mensen met wie hij eigenlijk niet mag lachen. 
Afgelopen jaar ging Philippe op vakantie met mensen die leven met dementie, vluchtelingen, slachtoffers van misbruik en mishandeling, doven, nabestaanden van zelfdoding, mensen met Tourette en vrouwen in de menopauze.

Hij leerde hen beter kennen, luisterde naar hun verhalen en vroeg hen of er eigenlijk iets te lachen valt met hun situatie en ervaringen. Op basis daarvan maakte Philippe verschillende comedyvoorstellingen, die hij op vier avonden zal spelen, telkens met zijn gasten op de eerste rij. Het publiek krijgt daarbij stukjes te zien van het reisverslag van Philippe met zijn gasten, gevolgd door zijn stand-up. Je zal dus geen avondvullende zaalshow te zien krijgen, wel een prachtig stukje televisie en een fantastische afsluiter.

Alle verschillende thema’s kunnen tijdens elke voorstelling aan bod komen. Het concept van het programma is dat Philippe Geubels comedy brengt over gevoelige onderwerpen. Gezien de heftigheid van sommige thema's laten we van tevoren weten dat het mogelijk is dat een van bovenstaande onderwerpen aan bod kan komen, naast het ‘hoofd’thema dat die dag op het programma staat.